Over Italy Farm Stay in de krant 'Seattle Times', klik hier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze film over de farm (door Jack C Newell, Chicago)

Welkom op de ‘farm’, ons agriturismo! Wij zijn een biologische boerderij gelegen tussen Rome en Napels - twee uur van elke stad. Het gebied is goed bereikbaar met de trein, de bus en via de snelweg. Ook voor mensen zonder auto zijn wij gemakkelijk te bereiken. Wij liggen aan de voet van een mooie berg in het Abruzzen Nationaal Park, vlakbij vele wandelpaden, ongerepte watervallen en prachtige meren. Het nationaal park zelf is bekend om zijn grote verscheidenheid aan interessante fauna, waaronder de marsicam beer, de wolf, de lynx, de ree, het hert, de Abruzzen gemzen en de Golden Eagle. De farm ligt in een landelijk gebied. Naar de stad Sora (ongeveer 35.000 inwoners) is het 40 minuten wandelen. In Sora kun je wandelen naar een oude kerk en kasteel, een bezoek brengen aan de openlucht markt op donderdagochtend, lokale gerechten (zoals truffels) bij de vele restaurants eten, echt Italiaans ijs proeven en de talrijke cafes, pubs en winkels langs de levendige hoofdstraat bezoeken. Deze regio is uniek: een onontdekte parel in één van de mooiste delen van Italië.

Tijdens je vakantie bij ons ben je weg van de grote toeristische trekpleisters. Je kunt ontspannen op onze rustige boerderij, vers fruit van de bomen plukken en eten, rondwandelen in onze mooie bossen, jezelf onderdompelen in de Italiaanse cultuur en genieten van heerlijke huisgemaakte Italiaanse gerechten. Je kun ook deelnemen aan een breed scala van betaalbare activiteiten, zoals paardrijden, een bezoek aan de lokale herder die zelf kaas maakt, wandelingen met een gids, yoga, paragliding, Italiaanse kookles en Italiaanse taalcursussen.
We verbouwen veel verschillende soorten groenten en fruit. Onze unieke familie-olijfolie maken we van eigen olijven en de heerlijke huisgemaakte wijn van onze eigen druiven. Eieren, melk en vlees komen van onze dieren. We hebben geiten, kippen, schapen, konijnen, varkens, een ezel en een paard. De ezel is de mascotte van de farm. Gasten brengen graag tijd door met de dieren, halen verse producten van de velden en leren over ons biologische voedingsproces. De maaltijden worden door ons met zorg bereid. Het merendeel van de ingrediënten komt rechtstreeks van onze boerderij en we kunnen een breed scala van diëten verzorgen, zoals niet-vegetarisch, vegetarisch, veganistisch en rauwe veganist.

We bieden betaalbare accommodatie voor elk type reiziger. Ons agriturismo is geschikt voor vele verschillende soorten mensen, waaronder backpackers, gezinnen met kinderen, echtparen, ouderen, individuele reisigers en groepen. De kamers zijn zeer ruim en comfortabel, prachtig gerestaureerd met terracotta tegelvloeren en met de hand geschilderde muurtekeningen. Ze zijn geschikt voor maximaal 5 personen.

We hopen je snel te zien aan de voet van de berg in Abruzzo!

 

 

Graphic Art and Realization
Daniele Gabrielli - Piero Iezzi
Special Regards to Massimo Parente for the Wonderful Photos

Firefox 2